Som salgssjef i HRC Import skal Truls også selge SitRoyal – en nøye utvalgt serie prisgunstige premium-møbler som dekker en stor bredde av etterspurte produkter i markedet. Nysgjerrig? Les mer på sitroyal.no Foto: Frederik Anthonsen, HRC Group

Ny salgssjef på plass hos HRC Import

HRC Import går en spennende vår i møte og for å nå våre målsetninger for året, har vi ansatt Drammensgutten Truls Frøiland til oppdraget. Han får hovedansvaret for den daglige driften og utviklingen av merkevarene SitRoyal og Magicstone. «Med lang erfaring fra hotell- og servicenæringen og hans kompetanse fra leverandørsiden, er vi sikre på at han er riktig person for stillingen» sier konsernsjef for HRC Group, Lars Erik Østbye.

19. januar 2021

Dette er fortellingen om Drammensgutten Truls, som i ung alder reiser hjemmefra og satser alt på å dyrke den gode servicen. By på gode opplevelser. Asfalt byttes ut med fjell og natur og turiststedet Geilo. Gutten er 16 og får seg jobb som resepsjonslærling på Bardøla Høyfjellshotell.

Internasjonal erfaring

- Jeg var tidlig gira på å komme meg ut i arbeidslivet, lære og observere. Og det tror jeg ble lagt merke til. Etter nesten fire år på Geilo og ferdig utdannet resepsjonist, ble jeg headhuntet av Marriot Hotel i London og videre fra metropolen til Clarion Hotel IFC i Dublin. Fine og intensive år.

I dag, tyve år etter og noen tusen erfaringer rikere, er verden nå østlandet og mer spesifikt Tønsberg, hvor han og familien har vært bosatt de siste årene.

Truls er et arbeidsjern og en relasjonsbygger, det har vi raskt lagt merke til de første ukene her hos oss. Perfekt når et ungt og ambisiøst selskap som HRC Import skal vokse.

- Jeg elsker det å bygge merkevarer. Begynte på leverandørsiden i tyveårene hos Sportex AS og var med på å bygge opp Segers kokkeklær over en ti-års periode. Spennende og lærerikt.

Etter å ha være utenfor HORECA-bransjen noen år, er han endelig tilbake der han hører hjemme.

- Jeg gleder meg stort over å komme inn i HRC Group kjeden, fulgt med på det som er blitt levert over lang tid og ser en fremtidsrettet, kreativ og innovativ aktør i bransjen. Kvaliteten på prosjekter og leveranse, fra ide til sluttprodukt er ganske unikt for oss.

Ser store fordeler med HRC Import

Truls fokus blir nå å bygge tettere bånd til alle grossistene og gjøre HRC Import til et førstevalg for våre etablerte forhandlere.

- Målet er at det å handle hos oss, skal være en positiv opplevelse fra start til mål. Hos oss vil du få personlig service og produkter med høy kvalitet til meget gode priser.

- Det unike med HRC Import og den store fordelen er at vi skal sørge for at grossistene får alle fordelene med direkte import, uten å måtte gjøre jobben selv, samt at de slipper risikoen som er knyttet til import. Vi har til og med ferdig importerte varer på lager.

 

Dette er også selve filosofien vår – våre forhandlere skal kun ha fordeler ved å benytte seg av oss, det være seg bedre priser, samt være tidsbesparende ved større leveranser. I bunn og grunn en enklere og mer effektiv hverdag.

Truls presenterer et utvalg Magicstone veggpaneler. Panelene kan brukes både inne- og utendørs og er en tid- og kostnadsbesparende måte å bryte opp ordinære vegger for å skape en unik atmosfære. Foto: Frederik Anthonsen, HRC Group

Bred kompetanse på huset

Vår nye salgssjef er fersk innenfor veggene her, men har allerede rukket å bli varm i trøya. På huset sitter det fra før kollegaer med god kompetanse på alt i fra interiør til storkjøkken. Gode sparringspartnere fremover.

- De første ukene har sust av gårde - det har vært gøy og spennende å møte folkene på innsiden og kunnskapen de sitter på, og hvor mange bra forhandlere som allerede er med i HRC Import, og som jeg gleder meg til å jobbe tett med fremover. Har også begynt og se på alle produktene som er knyttet til merkevaren og kan ikke si annet en at dette er meget flotte produkter, som jeg gleder meg til å fronte ut til våre forhandlere. HRC Import skal synliggjøres godt i månedene som kommer.

Vi i HRC Import er sikre på at Truls kommer til å løfte selskapet og med etiketten og manerene fra hotellbransjen, tror vi vi kan love landets beste service og imøtekommenhet. Som resepsjonisten Truls ville ha sagt det – «Velkommen til oss».

Tekst: Svein Erik Håkonsen, HRC Group

HRC Import

  • Stiftet 2019
  • Tar risikoen ved import, forhandlere slipper å importere selv
  • Bredt sortiment
  • Bygget på stolthet og nettverk
  • Din foretrukne forhandler – med bredde og struktur i kjernen

HRC Group

  • Tilbyr en variert portefølje av produkter og tjenester til HORECA-bransjen
  • Konkurransedyktig innkjøp, logistikk- og prisstrukturer
  • Lang erfaring og kunnskap innen produksjon og prosjektering til noen av Norges fineste restauranter, hotell og caféer
  • Gruppens omsetning forventes å bli ca. 100 millioner kroner i 2021
  • Konsernet har per i dag 25 ansatte
Facebook
LinkedIn